Minőség

Bizalom

Kreatív tervezői szemlélet

Baráti légkör

Munka - magánélet egyensúly

A Skalár Terv Kft. egy 2006-ban alakult, építőmérnöki tervezési tevékenységgel foglalkozó, magyar tulajdonú magánvállalkozás. Leginkább a beruházások utolsó, megvalósítási fázisában dolgozunk együtt visszatérő megrendelőinkkel, jelenleg 15 fős csapatunkkal. 

Az elmúlt 10 évben Magyarország legnagyobb ipari beruházásaiban vettünk részt, többek közt a nyíregyházi LEGO gyár, a gyöngyösi APOLLO gumigyár, vagy a B. BRAUN bővítésében, valamint a fehérvári MOL-Vidi sóstói stadion és az SK komáromi akkumulátor gyárának építésében működtünk közre. Kizárólag BIM (Building Informational Modelling) környezetben dolgozunk, ezzel is biztosítva megrendelőink részére a legmagasabb minőséget, átláthatóságot.

Mit csinálunk

Építőmérnöki tervezési tevékenységgel foglalkozó, magyar tulajdonú magánvállalkozás vagyunk. Leginkább a beruházások utolsó, megvalósítási fázisában dolgozunk, kizárólag BIM (Building Informational Modelling) környezetben.

Küldetésünk

Küldetésünk a tervezés során innovatív és korszerű műszaki megoldásokat alkalmazva a partnerekkel való kölcsönös elégedettség. 

Jövőkép

Tapasztalt szakembereinkkel komplex tervezési feladatokat végzünk hazai és nemzetközi szinten. Munkaeszközeink és tudásbázisunk folyamatos fejlesztése mellett, hatékony csapatmunkával elérjük és fenntartjuk megrendelőink bizalmát.

Csapatunk

Akiknek a számainkat köszönhetjük

Valóczki István

vezető tervező, ügyvezető

Győrik Hajnalka

szerkezet tervező

Szabó Áron

szerkezet tervező

Kéri Gabriella

szerkezet tervező

Keresztúri Zoltán

szerkezet tervező

Andor Balázs

vezető tervező

Waller Adrián

szerkezet tervező

Vida Tímea

szerkezet tervező

Nagy Gergő

szerkezet tervező

Bula Kitti

szerkezet tervező

Farkas Gábor

vezető tervező

Kun Evelin

szerkezet tervező

Vendrey Balázs

vezető tervező

Polyák Szabolcs

szerkezet tervező

Irodánk

1211 Budapest XXI. ker.
Szállító u. 6., 1.emelet

Elérhetőségeink

+36 20-311-9318
+36 70-605-5617
+36 20-334-1997
office@skalar.hu